Tarieven en vergoeding Psychotherapie Rotterdam

Een sessie psychosociaal consult kost 95 euro en voor relatietherapie betaal je 115 of 150 euro (afhankelijk lengte sessie). Voor een sessie buiten kantoortijden betaal je 20 euro extra.

Ik werk efficiënt en doelgericht, dit zorgt ervoor dat we vaak binnen een gering aantal sessies al veelbelovende resultaten boeken. Hiernaast hanteer ik vele werkvormen waardoor we samen een unieke behandeling voor jou zullen bedenken die zorgt voor snelle verbeteringen.

Ook andere instanties kunnen je helpen met de vergoeding. Het UWV of werkgevers hebben speciale regelingen en studenten kunnen via studiefondsen of een Persoons Gebonden Budget kijken of er nog vergoed wordt.

Betaling en afzeggen

De facturatie wordt verzorgd door Famed. De factuur ontvang je per post in een van Famed en kan je eenvoudig middels acceptgiro of internetbankieren voldoen. Ook kan je de factuur betalen met iDeal. Je facturen kun je altijd inzien en betalen via www.notavanfamed.nl. Een afspraak afzeggen kan altijd, als je me het 24 uur van tevoren weten, hoeft deze niet te worden voldaan.

Contact met Psycholoog Rotterdam

Wij zijn telefonisch te bereiken op 010 307 0091. Al onze telefonisten zijn geschoold in de psychologie en kunnen je zo goed helpen met het vinden van de juiste hulp. De meeste psychologen in Rotterdam hebben geen wachtlijst, dus je kunt snel aan de slag. Ook kunnen wij afspraken inplannen bij de psycholoog – wij helpen jou!