Therapie Rotterdam

Direct, dichtbij en zonder omweg

Laat ik bij het begin beginnen. In de eerste plaats zorg ik dat je je gemakkelijk voelt. Geen klinische omgeving, geen onnodige formaliteiten, geen poespas. Je vragen of problemen zijn heel persoonlijk en intiem, misschien vind je het wel raar van jezelf. Het is voor de diagnose belangrijk dat je vrijuit kunt spreken, dat je me kunt vertellen waar je niet makkelijk over praat. Ik begrijp dat, dat moeilijk kan zijn en schep de sfeer en geef je het vertrouwen dat je kunt zeggen wat erop je hart ligt.

Positief op weg

Je hebt een klacht, dat is het vertrekpunt. Maar dat is niet het hele verhaal. Je hebt namelijk ook een wens; dat de klacht weggaat natuurlijk, maar in een breder perspectief wil je dat dingen met jou en in jouw leven er anders uit gaan zien. Dat is een doel. Dat is waar we naar op weg gaan. En op basis van die wens stel ik een behandelplan op.

Een heel persoonlijk behandelplan

Dat behandelplan ziet er altijd anders uit. Ik vind het belangrijk dat ik je een breed scala aan methoden en technieken kan aanbieden, zodat we samen de beste weg kunnen vinden. Om je een idee van de veelzijdigheid te geven: soms gaan we heel cognitief aan de slag, we werken concreet aan je gedrag en hoe dat anders kan; soms is het veel beter om met creatieve werkvormen zoals tekenen, of hypnose te gebruiken; in weer andere gevallen werkt bijvoorbeeld EMDR het beste.

Met prachtig resultaat

Hoe dan ook, we vinden precies die middelen die jou helpen een gelukkig en rijk leven te leiden. De behandelingen van Psychotherapie Rotterdam hebben in de regel prachtig resultaat. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen, je hebt jezelf hervonden – op eigen kracht.

Kijk ook hier eens

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Psychotherapie Rotterdam. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

Contact met Psycholoog Rotterdam

Wij zijn telefonisch te bereiken op 010 307 0091. Al onze telefonisten zijn geschoold in de psychologie en kunnen je zo goed helpen met het vinden van de juiste hulp. De meeste psychologen in Rotterdam hebben geen wachtlijst, dus je kunt snel aan de slag. Ook kunnen wij afspraken inplannen bij de psycholoog – wij helpen jou!