Over ons

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past. Bel met Psychologen Nederland op 010 307 0091, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Rotterdam of omgeving.

Maak kennis met ons

Hieronder kan je alvast kennismaken met een aantal psychologen in de regio.

Annelies de Jager, Psycholoog, Rotterdam

Psychotherapie Rotterdam - Annelies de Jager

Bij mijn behandeling kom je al snel achter dat niet alleen maar op mij leunt. Ik probeer je zelfvertrouwen een boost te geven om het probleem op eigen kracht op te lossen. Ik vind het namelijk fijn om een stukje met jou mee te kunnen lopen zodat je daarna weer zelf op pad kunt.


Janneke Rienstra, Psycholoog, Rotterdam

Psychotherapie Rotterdam - Janneke Rienstra

Werken met mensen, iets voor een ander doen – het is zit in me bloed. Ouders die in de zorg werken, ooms die maatschappelijk werker zijn. Het kon bijna niet anders dan dat ook de vonk naar mij over zou springen. Dat deed het. En de vlam is met de jaren enkel feller gaan branden. Inmiddels ben ik al tien jaar actief als psycholoog en merk dat mijn manier van werken echt helpt.