Met welke klachten ga je naar Psychotherapie Rotterdam?

Bel en vertel

Er zijn veel klachten met een psychische basis; van oververmoeidheid en dwanggedachten tot stress op het werk en een vastzittende relatie. Ik hanteer als vuistregel dat mijn cliënten niet hoeven te weten wat hun klacht is, en dat het hebben van een klacht reden genoeg is om eens met een psycholoog te praten.

Je zit vast

Er zijn veel cliënten die het gevoel hebben ‘vast te zitten’. In hun werk, in de relatie of in zichzelf. Er zit geen beweging meer in, het lijkt wel alsof alles gevangen zit in bepaalde patronen en het lukt je niet om eruit te breken.

Je bent bang

Andere klachten hebben te maken met angsten. Bang zijn om te falen, bang dat er dingen gebeuren, bang voor reacties van anderen. In sommige gevallen zijn de angsten heel concreet en durf je bepaalde zaken echt niet meer te doen.

Je hebt pijn

Er zijn veel dingen die pijn doen. Verlies van dierbaren, maar ook het verlies van een baan, een scheiding, je kinderen minder zien. Grote teleurstellingen voelen soms hetzelfde als groot verlies. Die pijn kan je leven bepalen.

Of zomaar…

Een grote groep mensen zit gewoon niet lekker in hun vel. Ze piekeren, liggen wakker, zijn huilerig. En het gaat allemaal wel, maar het voelt niet goed. Beetje bij beetje lijkt het allemaal erger te worden. En tegelijkertijd vragen ze zich af of ze zich niet aanstellen.

En dan zijn er nog de duizenden dingen die niet in woorden te vatten zijn. Ik hoop dat ik je hiermee een handreiking heb kunnen geven om je klachten te duiden. Maar, nogmaals, bel me gerust, dan kan ik je veel beter helpen.

Contact met Psycholoog Rotterdam

Wij zijn telefonisch te bereiken op 010 307 0091. Al onze telefonisten zijn geschoold in de psychologie en kunnen je zo goed helpen met het vinden van de juiste hulp. De meeste psychologen in Rotterdam hebben geen wachtlijst, dus je kunt snel aan de slag. Ook kunnen wij afspraken inplannen bij de psycholoog – wij helpen jou!