Depressie therapie bij Psychotherapie Rotterdam

Als je depressief bent, ben je alleen

Je bent somber, neerslachtig, je voelt je ‘leeg’. Niet een paar dagen, maar al een hele tijd. En niet alleen dat, je hebt waarschijnlijk ook nog andere klachten. Misschien heb je slaapproblemen terwijl je toch heel moe bent, je piekert en bent prikkelbaar, je merkt dat je je moeilijker kan concentreren.

Mensen die zich depressief voelen, zonderen zich vaak af. Ze vervreemden van diegenen die juist heel dichtbij ze staan, die ze juist nu zouden kunnen helpen.

Doorbreek het stille gevecht

Daarbij komt dat het hartstikke lastig is om te weten of je depressief bent. Vooral in de periode voor de depressie worden deze gevoelens gemakkelijk afgedaan. Een tandje erbij, een keertje goed uitslapen, de kiezen op elkaar. Maar het wordt steeds zwaarder. En het wordt ook steeds moeilijker om er over te spreken. Het gevecht tegen de gevoelens wordt stiller en steeds meer van binnen.

Heb je deze klachten en gevoelens, praat eens met je huisarts, of een psycholoog. En doorbreek jouw stille gevecht.

Waarom voel ik me depressief?

Een depressie kan overal vandaan komen. Soms vertaalt een nare ervaring zich in depressieve klachten. Maar het kan heel goed zijn dat je, van buiten bekeken, alles helemaal voor elkaar hebt en je je toch zo voelt.

Online therapie

Depressie kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar: online therapie.

Contact met Psycholoog Rotterdam

Wij zijn telefonisch te bereiken op 010 307 0091. Al onze telefonisten zijn geschoold in de psychologie en kunnen je zo goed helpen met het vinden van de juiste hulp. De meeste psychologen in Rotterdam hebben geen wachtlijst, dus je kunt snel aan de slag. Ook kunnen wij afspraken inplannen bij de psycholoog – wij helpen jou!